Een betere wereld

Groene energie tips

Zo krijg je een super focus en minder stress

We leven in een tijd dat er vrijwel overal afleiding op de loer ligt. Daar hebben veel mensen last van. Zo is het bijvoorbeeld nog niet zo gemakkelijk om je volledig op het werk of studie te kunnen focussen. Je telefoon of laptop ligt dan bijvoorbeeld naast je en je krijgt telkens meldingen op het apparaat. Dit kan zorgen voor enorm veel afleiding en daar kan niet iedereen erg goed tegen. Het kan voor veel stress zorgen in je leven. We geven je hier enkele tips!

Als jij veel bent afgeleid door externe factoren, dan is het makkelijkste om deze externe factoren gewoon te verwijderen. Leg je telefoon gewoon eens even weg als je aan het werk bent of aan het studeren. Is het nu echt zo belangrijk dat het niet even kan wachten? Waarschijnlijk niet. Wanneer je altijd maar bereikbaar bent en direct reageert is het ook een signaal dat je afgeeft. Mensen gaan dit ook van je verwachten. Doorbreek dat patroon en laat gewoon eens wat langer op je wachten. Binnen de kortste keren zullen mensen het ook niet meer van je verwachten dat je snel reageert. Laat je niet stressen door andere mensen, maar kies wanneer jij bereikbaar bent en wanneer niet.

Er zijn ook mensen die baad kunnen hebben bij een supplement als LTO3, het is een natuurlijk middel met een aantal ingrediënten die kunnen bijdragen aan een betere focus. Online zijn er diverse lto3 ervaringen te lezen van gebruikers.

Pak je rustmomenten – en kom die ook na!

Regelmatig rustmomenten inbouwen in je week kan ervoor zorgen dat je veel minder stress ervaart tijdens het werk. Veel mensen zijn in de avond in hun hoofd nog steeds bezig met het werk. Ze hebben deadlines te halen en moeten van zichzelf presteren. Op zich is dat natuurlijk prima dat je wilt presteren, maar het is nog belangrijker om jezelf niet voorbij te gaan. Bouw daarom wekelijks een aantal rustmoment in. Voor sommige mensen is dat lekker op de bank zitten met een boek en een kop thee, voor anderen is dat een stuk wandelen in de natuur. Zorg ervoor dat je dit consistent blijft doen. Je krijgt gedurende de weg dan ook iets om naar uit te kijken. Telkens als je de stress ervaart, kun je even denken aan dat rustmomentje. Dan kalmeer je hopelijk weer een beetje.